Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst, verblijf en vertrek

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren vlak bij het vakantieverblijf of op de algemene parkeerplaats bij de parkreceptie. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken en niet op het gras. Bij aankomst op het park kunt u gebruikmaken van het parkeerterrein voor de receptie. Dit parkeerterrein ligt in een blauwe zone waar u maximaal 3 uur mag parkeren met een parkeerschijf.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Vrienden en familie zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto buiten het terrein parkeren op de centrale, openbare parkeerplaats.

Huisdieren

Huisdieren zijn uitsluitend toegestaan in accommodaties die u vooraf met 'huisdier voorkeur' reserveert. Meld ook bij aankomst dat u een huisdier meeneemt. Op het park mogen dieren niet loslopen, houd ze daarom altijd aangelijnd. Wij verzoeken u vriendelijk uw huisdieren uitsluitend buiten het park uit te laten.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een hotelkamer geboekt? Deze is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 20.00 uur. De overige dagen kunt u tot 17.00 uur aanreizen. Komt u aan na sluitingstijd, of mocht u dringende vragen hebben bel dan met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)299 604 010.

Heeft u een arrangement geboekt?

 

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Marinapark Volendam kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u ingecheckt en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. De Keycard is tevens uw sleutel van uw verblijf. Huurders van een hotelkamer kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van uw bevestiging ontvangt u de sleutel van uw kamer.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

 • toegang tot het park
 • toegang tot het vakantieverblijf
 • toegang tot het zwembad
 • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto, of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang zwembad

Alle gasten hebben gratis toegang tot het overdekte zwembad.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen
Pannen: set kookpannen, koekenpan
Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes
Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel
Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw vakantieverblijf of hotelkamer te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Na uw vertrek zullen wij uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt u een waarborg à € 65,- (FV11 € 115,- / FV12 €115,-) per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bij ons bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door het schoonmaakbedrijf moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.