Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst, verblijf en vertrek

Algemeen

Parkeren

Je kunt je auto parkeren vlak bij het vakantieverblijf of op de algemene parkeerplaats bij de parkreceptie. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken en niet op het gras. Bij aankomst op het park kun je gebruikmaken van het parkeerterrein voor de receptie. Dit parkeerterrein ligt in een blauwe zone waar je maximaal 3 uur mag parkeren met een parkeerschijf.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Vrienden en familie zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto buiten het terrein parkeren op de centrale, openbare parkeerplaats.

Huisdieren

Huisdieren zijn uitsluitend toegestaan in accommodaties die je vooraf met 'huisdier voorkeur' reserveert. Meld ook bij aankomst dat je een huisdier meeneemt. Op het park mogen dieren niet loslopen, houd ze daarom altijd aangelijnd. Wij verzoeken je vriendelijk je huisdieren uitsluitend buiten het park uit te laten.

Aankomst

Je kunt je accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heb je een hotelkamer geboekt? Deze is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 20.00 uur. De overige dagen kun je tot 17.00 uur aanreizen. Kom je aan na sluitingstijd, of mocht je dringende vragen hebben bel dan met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)299 604 010.

Heb je een arrangement geboekt?

 

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Marinapark Volendam kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je ingecheckt en kun je doorrijden naar je vakantieverblijf. De Keycard is tevens je sleutel van je verblijf. Huurders van een hotelkamer kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van je bevestiging ontvang je de sleutel van je kamer.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot het vakantieverblijf
  • toegang tot het zwembad
  • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto, of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang zwembad

Alle gasten hebben gratis toegang tot het overdekte zwembad.

Inventaris

In je vakantieverblijf tref je een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen
Pannen: set kookpannen, koekenpan
Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes
Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel
Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Je wordt verzocht op je vertrekdag vóór 10.00 uur je vakantieverblijf of hotelkamer te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Na je vertrek zullen wij je vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt je een waarborg à € 65,- (FV11 € 115,- / FV12 €115,-) per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar je overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien je IBAN-nummer bij ons bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door het schoonmaakbedrijf moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

<