Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Marinapark Volendam ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Volendam. De accommodaties zijn gebouwd in traditioneel Volendamse stijl en in moderne maar herkenbaar oud-Hollandse stijl ingericht. Een groot deel van de accommodaties heeft bovendien uitzicht op het Markermeer en de jachthaven van het park. Direct naast het Marinapark ligt een strandje. Heerlijk om ’s zomers even te ontspannen! Op het park zelf komt u niets te kort. Diverse speeltuintjes maken een vakantie op Roompot Marinapark Volendam ook zeer geschikt voor gezinnen. Mascotte Koos Konijn is tijdens de maanden juli en augustus te gast op het park. In het centrumgebouw van het park zijn onder andere de receptie, mini supermarkt, het zwembad, restaurants en winkeltjes gevestigd. Ook zijn hier het hotel, een kapper, beautysalon Beautique Elegance en tandheelkunde Marina Clinic gevestigd.

Volendam ligt in de regio Waterland. De naam doet het al vermoeden: er is veel water. Op vele plaatsen in de omgeving is het daarom ook mogelijk om te gaan varen. Kleinschalig in een fluisterbootje ontdekt u de slootjes tussen de weilanden met koeien. In Amsterdam vaart u met rondvaartboot door de grachten. Vanuit het centrum van Volendam kunt u met de veerboot naar Marken. Kortom: de veelzijdige omgeving van Volendam heeft veel te bieden, ook op het water!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.