Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7.262 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Sylvia de Groot14 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Een fijn verblijf met alle comfort!

Anoniem13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

De huisjes zijn erg gehorig, het bubbelbad was niet warm, totaal geen animatie voor de kinderen.
Het uitzicht op de jachthaven was wel super.

Jacob De Boer13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Lekker rustig toch dicht bij centrum

Anoniem13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Geweldig genoten van de ligging en service

Anoniem13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben genoten van het verblijf.
Huisje zag er netjes en schoon uit. Alles wat we nodig hadden was aanwezig.
Ook de voorzieningen waren prima in orde.
Bedankt!

Anoniem13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Kledinghaakjes op de slaapkamers zou wel makkelijk zijn

Anoniem13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Prettige ruime bungalow. Park ligt op een prachtige locatie vlak bij het dor.p Volendam. wij verbleven er in een rustige periode (januari)

Karin Ronner13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

1)De bewegwijzering is niet geheel duidelijk, het lijkt alsof je een parkeerterrein op rijdt terwijl je toch naar het huisje toe rijdt.
2) De receptie had iets behulpzamer kunnen zijn, mijn vraag werd niet echt goed beantwoord, ze bleef wat vaag
3) Het huisje was verder prima, jammer dat er beneden geen wastafel op de slaapkamer aanwezig is.
4) Ik mis een extra stoel, voor een 6-pers huisje is een bank met 1 stoel erbij wat krap
5) Er lag een vuile pan in de keuken

Verder vonden wij het een prima huisje. Lekkere bank, prima keuken, al misten wij een oven, bij een comfort de luxe huisje verwacht je dat wel.

William van der Plas13 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Goede service bij de receptie , huisje niks op aan te merken, was schoon! Rede van verblijf was de ligging van het park t.o.v het voetbal stadion volendam.