Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 13.112 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Na het hotel hadden wij dit keer een huisje zijn over beide zeer tevreden.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het verblijf was heel fijn & een mooi top huis! Alleen wel rare blikken van de mensen eromheen (als je een andere kleur hebt) ook werden er foto’s gemaakt door andere. MAAR de medewerkers waren super lief !!!!!!

Naam: Bettie Leijten
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heel fijn, prachtig gelegen park, voor herhaling vatbaar. Leuk bij het centrum van Volendam. Fijne huizen. Wegbewijzering moet echt verbeterd, plaats borden met nummers van de huizen! Gastvrijheid en kennis van zaken van servicemedewerkers mag beter.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Jammer dat er geen persoonlijke incheck was. Schoonmaak van het huisje liet ter wensen over. Verder waren wij tevreden

Naam: Siepi Haverkamp
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Jammer dat we niet een uurtje later konden uit checken.
Balkon was erg vies. Verder prima verblijf.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Misschien een tip , doen veel vakantieparken :

Reparatie kaartje voor kleine reparaties of gebreken . Dan kan het beter onderhouden worden .

Ons verblijf : buitenlamp was kapot , tafel was erg gammel , magnetron had geen draai plaat . Wc rol houder was niet compleet , afstand bediening slaapkamer werkte niet .

Dit zijn kleine gebreken waar je niet gelijk de technische dienst voor laat komen .

Maar voor de volgende gast zou het fijn zijn als dit opgelost is !

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het is een prachtig, goed onderhouden park met een prima ligging. Wij zijn al meermaals geweest en komen graag nog eens terug!

Naam: Wendy Horstink
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Ons spontane weekendje weg in Volendam was zo heerlijk! Bij aankomst word je al blij van het aangezicht van alle gekleurde huizen, de haven, de rust die het park uitstraalt. In Ons huisje (325a) werden we zo aangenaam verrast door hoe schoon het was, hoe het huisje onderhouden was, maar bovenal de inventaris. Eindelijk een vakantiehuisje waar je met z’n allen kunt zitten, genoeg borden en glazen en een complete keuken inventaris. De bedden sliepen zo heerlijk, dat ik eigenlijk niet naar huis wilde. Het heerlijke zonnetje van afgelopen weekend hielp daar nog eens aan mee. Wij, gezin met 2 kids van 14 en 12, komen heel snel nog eens langs. We hebben echt genoten!

Naam: Joke Kuijpers
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel leuk appartement met een mooi uitzicht op de jachthaven en vlakbij diverse leuke plaatsjes en op loopafstand naar het centrum van Volendam

Naam: Yvonne Baaij
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Helemaal top