Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12.392 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: VE van Boogaard
Datum: 26 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hadden mooie dagen in u park, wat alleen wat vervelend is dat de meubels erg laag zijn en zonder leuningen,
Wij hadden een aangepast huisje,op het toilet waren beugels dat was oké, maar in de woonkamer is de bank laag, er was ook geen stoel met leuningen waardoor je moeilijk kunt opstaan.
Misschien was het handig om in een aangepast huisje de meubels iets aan te passen.
Voor de rest was alles top!

Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooie locatie en omgeving. Centraal gelegen nabij volendam ideaal om met de bus een uitstapje naar Amsterdam te maken

Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima park, mooie bungalow, goede ligging.

Nog 1 opmerking: Aan de achterzijde van het gebouw bij de scheepswinkel en de oversteek naar het dorp was het een enorme rommel bij de daar staande vuilnisbakken. Iedereen komt daar langs!

Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Het is de 3de keer dat ik een verblijf in Volendam boek en steeds met een ander reisgezelschap.
Mocht het geen aanrader zijn, kwam ik uiteraard niet terug... Voor het eerst een woning op de begane grond, praktischer en gezelliger dan op een verdieping. Ook de Waterkant krijgt een +, zijdelings zicht op de haven vanop het terras is echt een meerwaarde.
Opmerking: bij de vragenlijst kon ik Andere niet aanklikken en dus ook mijn ingevulde tekst kon niet bewaard worden.
Misschien kom ik over een aantal jaar nog eens terug (indien ik een verblijf zou winnen, zou dat alvast sneller zijn).
Ik ben inmiddels van Volendam gaan houden.....

Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Leuk park, we hebben ervan genoten. loopafstand naar Volendam was goed te doen. Leuk dat de bungalows in stijl zijn gebouwd van de huizen in Volendam. Alleen jammer dat we 2 dagen van onze midweek missen. Maandag pas om 16.00u erin en vrijdag al om 10.00u eruit.

Naam: Jos Van Limbeek
Datum: 25 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Ik hou het idd op een 9. Er blijft altijd ruimte voor verbetering hahaha
Maar een fijnevakantie gehad op jullie park

Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
<