Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

rating-pie

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.953 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    7.4
  • Onderhoud
    7.4
  • Schoonmaak
    7.1
  • Service point
    8.4
  • Supermarkt
    8.1
  • Vakantieverblijf
    7.8
  • Zwembad
    6.3

Bekijk 2.953 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 mei 2024

Heerlijke midweek gehad, al weer voor de 5e keer. Bedankt!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Yvo van Dijk
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    4
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    3
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Stien Pettinga
Datum: 21 mei 2024

Super mooi vakantiehuisje ,alles zag er keurig uit een echte aanrader 👍👍

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

We hebben weinig gebruik gemaakt van de faciliteiten op het park. We zijn meer buiten het park geweest.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Kevin van Veen
Datum: 20 mei 2024

Wij hadden kamer 104 gelijk naast de gang. En dat is verder prima alleen heel veel geluid van wind door het gebouw

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: J.P. De Lange
Datum: 20 mei 2024

Ziet er fris en gezellig uit. Afmetingen (slaap) kamers zijn lekker groot.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: J Goudriaan
Datum: 19 mei 2024

Alles was dik in orde!!!!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024

We hebben met volle teugen genoten van het park, de ligging en de vriendelijke medewerkers!!!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: GB Brouwer
Datum: 19 mei 2024

Fijne omgeving Goede verbinding voor dagje uit naar Amsterdam met de bus

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.