Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9.110 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Gabriƫlle Van Driel
Datum: 14 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Prachtig park, huisje was erg schoon en netjes!

Wat ik wel verwarrend vond was wat je met het pasje moest doen, in het parkboekje stond dat de sleutel bij de receptie ingeleverd moest worden en toen ik bij de receptie aankwam zeiden ze dat ik het gewoon kon weggooien dat vond ik een beetje gek.

Ook vond ik dat de eindschoonmaak erg prijzig was gezien het schoonmaakwerk wat ik zelf nog heb gedaan en moest doen.

De broodjes uit de supermarkt waren taai en veelste prijzig, wij zijn daarna elke dag naar de deen geweest in volendam.

Verder is het een prachtig park en huisjes zien er heel leuk uit,

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ondanks de corona crisis en dat alles dicht was hebben wij het prima naar ons zin gehad.

Naam: Henk Akerboom
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Zeer net personeel receptie en winkel

Naam: Linda Slagboom
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Heerlijk verblijf gehad en echt tot rust gekomen.

Naam: Sonja Bruin
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Wij hebben met 4 personen in het vakantiehuisje gezeten en er was overal voldoende van, huisje was schoon en de bedden waren uitstekend. Tijdens het verblijf geen last gehad van de coronatijd.

Naam: H Manning
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij komen wel vaker op jullie park alleen dit keer was weinig te beleven op rond de park.
Van daar zijn wij woensdag al naar huis gegaan i.p.v. vrijdag ;-(

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ruim een negen,komen graag terug op dit park

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Jenny von Weyhrother
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geweldige plek om even op adem te komen in een zeer comfortabele en mooie woning.

Naam: Anton Boender
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Ondanks de Coronaongemakken( weinig tot niets te beleven in spookdorp Volendam en omgeving ) hebben we het midweekverblijf in het Marinapark als heel aangenaam ervaren. We hadden uit voorzorg voldoende voedsel en lekkernijen meegenomen nu de horecazaken nu eenmaal op slot zitten.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.