Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Marinapark Volendam ligt op loopafstand van het centrum van Volendam. Dit bruisende vissersdorp trekt vele toeristen, en dat is niet voor niets! Het dorp staat bekend om de kledendracht, de gerookte paling en de vele muzikale talenten die hier vandaan komen. De 'palingsound' is dan ook een verzamelterm geworden voor de muziek van onder andere Nick en Simon, Jan Smit, BZN en de 3JS. Een foto in traditionele kledendracht mag niet ontbreken tijdens een vakantie in Volendam! Door de prachtige ligging aan het IJsselmeer is een boottocht ook een absolute aanrader. Neem bijvoorbeeld de Marken Express om het voormalige eiland Marken te bezoeken.

lees meer »« lees minder

Gezellige dorpen en steden zijn er volop in de omgeving van Volendam. Met de bus bent u binnen een half uur in hartje Amsterdam! Gaat u graag het water op, maar is het IJsselmeer u te groot? In de polders van de Beemster kunt u op vele plaatsen (fluister)bootjes huren en prachtige tochten maken. Om de toeristische ervaring helemaal compleet te maken is een bezoek aan de kaasmarkt van Alkmaar een grote aanrader. De kaasmarkten vinden elke vrijdagochtend plaats van het voorjaar tot en met de herfst. In juli en augustus kunt u op woensdagochtend de kaasmarkt in Edam bezoeken. De eerste stad die u vanaf Volendam tegenkomt is Purmerend. De weekmarkt trekt veel bezoekers, maar er zijn ook veel gezellige themamarkten. De Koemarkt is de plaats om heerlijk te ontspannen op het terras. Recreëren, spelen en tot rust komen kan in het Purmerbos. Met verschillende zones biedt dit stuk natuur ontspanning voor iedereen. Het grote speelbos (met waterelementen) is leuk voor jong en oud!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.