Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2024

Leuk park, mooie omgeving

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Aletta van Houten
Datum: 30 mei 2024

Mooi verzorgd park vlakbij het hart van Volendam

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Simone
Datum: 29 mei 2024

Groot huisje, voldoende ruimte, mooie ligging en duidelijke informatie over het park

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 mei 2024

Alles schoon en parkeerplek Top

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Huub de Laat
Datum: 28 mei 2024

Het was weer gezellig en fantastische we komen snel weer terug groetjes van familie de Laat

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 mei 2024

Waren paar uur te vroeg, wilde met de auto naar Amsterdam, maar konden onze spullen niet uitladen om in het huisje te zetten ondanks dat het gereed was voor aankomst

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024

Goed park mooie ligging alleen veel rumoer tegen over receptie trappen naar boven woning erg glad niet handig voor mensen met handicap en prijzen supermarkt erg duur belachelijke prijzen

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Wilco Huigen
Datum: 27 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024

mooi verblijf

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.