Bungalow Noord-Holland

Hoe leuk is het als u in een bungalow in Noord-Holland verblijft aan het IJsselmeer? Lekker genieten van het water met alle watersportmogelijkheden of zelf een boot huren om al varend de omgeving te verkennen. Maar stel dat u op 10 minuten lopen zo een gezellig centrum in wandelt? Met leuke terrassen aan het water, verschillende winkeltjes en een levendige sfeer. Of dat u gewoon lekker even met zijn allen gaat zwemmen in het overdekte zwembad op het vakantiepark om daarna heerlijk uit eten te gaan? Het kan allemaal op Marinapark Volendam. Deze bungalows in Noord-Holland zijn een ideale locatie als u wilt genieten van het water en alles wat het land te bieden heeft. Leuke dorpen, bruisende steden, een boeiende cultuur, een fraaie natuur én ook nog eens tal van faciliteiten op het vakantiepark. Dat is wat u allemaal kunt verwachten bij de bungalows in Noord-Holland.

De authentieke sfeer rondom de bungalow Noord-Holland

Marinapark Volendam ligt namelijk op loopafstand van Volendam. Het gezellige dorp wat bekend staat om zijn klederdracht, de palingsound en de verse vis. Maar dat is echt nog niet alles. De vele horecagelegenheden met de verwarmde terrassen bieden het hele jaar door een gezellige sfeer en u moet niet gek opkijken als Nick en Simon ineens naast u zitten op het terras. Volendam is een fotogeniek dorpje. De leuke traditionele huisjes, de klederdracht, de smalle straatjes en de houten bruggetjes laten zich graag fotograferen. Verse vis eten kunt u op vele plekken en u kunt ook zelfs bekijken hoe de paling wordt gerookt. Maar slenter ook eens over de Dijk met zijn vele souvenirwinkeltjes.

Accommodaties voor het hele gezelschap

Na een bezoek aan Volendam kunt u weer even tot rust komen in de comfortabele accommodaties op het vakantiepark. Misschien kiest u voor de familievilla voor maximaal 12 personen of heeft u liever de bungalow voor maximaal acht personen. Er staat ook een hotel op het vakantiepark en bij dit hotel is ook het overdekte zwembad met peuterbad en de kleine supermarkt. Maar er zijn nog meer faciliteiten bij deze bungalows in Noord-Holland. Er is boot- en fietsverhuur, een jachthaven, een Kids Club en eetgelegenheden. En overal is gratis WiFi. Alle accommodaties zijn gebouwd in die leuke Volendamse stijl. Door de grotere accommodaties is het park ook leuk voor de hele familie en ook als er mindervaliden meereizen is dat geen probleem. Dan kiest u gewoon voor een gelijkvloerse en/of mindervaliden accommodatie.

Een bungalow in Noord-Holland met veel mogelijkheden

Door de ligging bij het IJsselmeer en het Markermeer zijn er verschillende watersportmogelijkheden. Maar als het lekker weer is kunt u natuurlijk ook gaan relaxen op het strand naast het vakantiepark. Of vaar eens over naar Marken met zijn tradities en bezoek daar het Marker Museum. Een kopje theedrinken in de sfeervolle Theetuin Overleek met zijn lekkere hapjes is ook leuk. Zeker als u hier ook een fluisterboot huurt om door de prachtige natuur te varen. De Irene Hoeve en de kaasboerderij Jacobs Hoeve zijn natuurlijk de ideale plekken om een heerlijk stukje Hollandse kaas te proeven.