Last minute Noord-Holland

Een hele leuke optie voor een last minute in Noord-Holland is Marinapark Volendam. Er zijn maar weinig plekjes in Nederland waar zoveel oude oer-Hollandse tradities een vakantie zo speciaal maken. Volendam is namelijk de plek van de traditionele klederdracht, de gerookte paling, de pittoreske huisjes, klompen en boten. U bent hier echt even toerist in eigen land. Maar een last-minute in Noord-Holland op deze plek is vooral ook genieten van de gezelligheid, de vele watersportmogelijkheden, leuke bezienswaardigheden en de comfortabele accommodaties op een sfeervol vakantiepark.

Een compleet vakantiepark

Marinapark Volendam is een uitstekende keuze voor een last-minute in Noord-Holland voor iedereen die iets met water heeft. Het park is gelegen aan het IJsselmeer en het Markermeer en heeft een eigen jachthaven. Het kan zomaar gebeuren dat u kunt ontbijten met uitzicht op het water vanuit uw accommodatie. U kunt op het park ook een boot huren. Alle accommodaties zijn in de traditionele stijl gebouwd waardoor u zichzelf ook echt in Volendam voelt en met een kleine wandeling loopt u ook zo het gezellige centrum van Volendam in. Er zijn verschillende soorten accommodaties, namelijk de familievilla’s voor maximaal twaalf personen, de bungalows voor maximaal acht personen en de hotelkamers voor twee personen. Op het park zijn meerdere eetgelegenheden en verschillende faciliteiten. Er zijn bijvoorbeeld speeltuinen en er is fietsverhuur. In het hotel wat op het park gelegen is, vindt u ook de kleine supermarkt en het zwembad.

Last-minutes Noord-Holland in een unieke omgeving

Ook al heeft u tijdens uw last minute in Noord-Holland op het vakantiepark alles bij de hand, het is de moeite waard om vanuit het park even die beroemde ‘Dijk’ van Volendam op te lopen. Maak foto’s van de leuke traditionele huisjes of neem plaats op een van de vele gezellige terrassen. Souvenirwinkels en andere leuke winkeltjes zijn er in overvloed waardoor u echt een vakantiegevoel krijgt. Zeker als u ook nog even een foto in klederdracht laat maken. Ook de kleine straatjes achter de dijk zijn leuk. De houten bruggetjes, nog meer pittoreske huisjes en tal van viswinkels en horecagelegenheden zorgen dat u zich hier ook vermaakt. Zelfs in de late uurtjes blijft het in Volendam nog gezellig. De kans is groot dat u aan het eind van de avond meezingt met de Volendamse palingsound. Of misschien spot u zelfs wel een van de vele artiesten uit Volendam.

Genoeg mogelijkheden voor uitstapjes

Last minutes naar Noord-Holland in dit vakantiepark, zorgen dat u ook een centrale ligging heeft voor verschillende uitstapjes. Vanuit Volendam kunt u bijvoorbeeld met de Marken Express naar het voormalige eiland Marken. Breng hier dan gelijk een bezoek aan het Marker Museum. Maar ook een bezoek aan de Zaanse Schans in Zaandam is heel bijzonder, hier heeft de tijd echt even stil gestaan. Het kaasmuseum in Alkmaar is zeker ook een leuke optie. Ook Amsterdam ligt niet al te ver weg, zelfs met de bus vanaf het park bent u er zo. Hier kunt u lekker winkelen, een rondvaart door de grachten maken of het Anne Frank Huis of Madame Tussauds bezoeken.