Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Bekijk 0 reviews

Naam: Gaj vd Pol
Datum: 08 juli 2024

Leuk park op mooie locatie

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Natasja deckers
Datum: 08 juli 2024

Ik vond het huisje niet zo schoon en er hing een vieze geur. Dat vond ik wel jammer. Voor de rest was iedereen vriendelijk. Centrum op loop afstand en werd goed beveiligd door beveiligers.

rating-pie
Naam: Dorine
Datum: 07 juli 2024

Weekend Volendam

Bedden waren niet zo comfortabel, 2 aparte bedden met grote ruimte tussen de 2. Bad ook heel diep om in te stappen, moeilijk voor ouderen. Water in de koelkast en koffie/thee zijn een heel leuke attentie ! Ontbijt was om 7u45, maar er werd eigenlijk maar om 8u echt gestart, verliep traag en stroef. En dan werd ons om 8u30 gezegd dat onze tijd er op zat. Wij waren op tijd om 7u45, dan moet het ook wat vlotter gaan in het eerste kwartier ! Ontbijt was zeer lekker !

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juli 2024

Wij hebben een fijn verblijf gehad in het hotel! De kamer was lekker ruim en schoon. Ik had ergens iets gelezen over verduisterende gordijnen, maar dat ging waarschijnlijk over de huisjes, want de hotelkamer had deze helaas niet. Het ontbijt gaat in shifts. Op zaterdag konden we alleen nog om 08.30 uur, wat we wat aan de vroege kant vonden en op zondag om 09.30 uur, ook nog steeds vroeg naar onze wens. Het ontbijt was wel echt top! Het werd geserveerd aan tafel door zeer vriendelijk personeel. Fijn dat je gratis kunt parkeren bij het hotel. We hebben heel lekker gegeten bij restaurant A-fushion naast het hotel. Volendam is een zeer vriendelijk stadje, echt een aanrader voor een weekendje weg!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    7
rating-pie
Naam: Maartje
Datum: 07 juli 2024

Verblijf met vrienden

Vriendelijk personeel, mooie grote hotelkamers en goed ontbijt wat aan tafel geserveerd wordt

rating-pie
Naam: Johan
Datum: 06 juli 2024

Tevreden gast

We zijn hier al eerder geweest en door de leuke aanbieding van A H hebben we nogmaals geboekt.

rating-pie
Naam: Cilia
Datum: 06 juli 2024

Volendam met vriendin

Mooie hotelkamer en een lekker ontbijt leuke bediening

rating-pie
Naam: Gerrit Floor
Datum: 06 juli 2024

Prima ligging, goede service en vriendelijk personeel

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 juli 2024

Leuke huisjes en mooie omgeving

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 juli 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.