Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Bekijk 0 reviews

Naam: Cees Banning
Datum: 12 april 2024

Goed onderhouden park; de beschikbare eettafelstoelenl zouden echter zelfs wanneer je ze bij het vuil zet door niemand worden meegenomen. Geweldige ligging.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Freddy Curvers
Datum: 12 april 2024

Het was een zeer aangename verblijf, alleen de hygiƫne schoot tekort

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

Mooi schoon huisje. Lekker ruim. Veel borden, glazen en bestek. Minpunt zijn de eetkamerstoelen, de zittingen zijn erg beschadigd.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 april 2024

Prachtige uitstraling met leuke bouw van de huizen zo aan het water

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Joan van Tricht
Datum: 08 april 2024

Lokatie is perfect omdat je zo de Dijk op loopt, parkeren is prima. De eetkamerstoelen in de woonkamer zijn volledig versleten en t huis was niet echt schoon. Te klein terras voor 12 personen.
Bij nieuwe 12 persoonshuizen aan te raden om meer badkamers te plaatsen

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Hellen Spek
Datum: 08 april 2024

Wij hebben genoten op een geweldig park. Schoon park en huisje. Ook een prima ligging en sfeer.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Carmen Mateman
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

Heel mooi fijn park, fijne sfeer. Hygiene kan wat beter, veel stof in het huis aanwezig

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.