Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Was super alleen veel spinnenwebs op slaapkamer en trapleuning plakte behoorlijk ,dat voelt niet fris aan maar wij waren verder super tevreden

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Accommodatie mooi en ruim. Keuken heeft te weinig spullen,geen theekan. Geen limonade kan. Nog meer ontbrak, plus het was vies. Plakkerig. En dat voor een kleine 1000,- voor het weekend. Schoonmaak mag echt beter. Een heeeeel vieze pan, met nog eten erin stond in de kast. Onder de bedden nog afval en een handdoek en kussensloop van vorige gasten lagen er nog.

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Park is goed, medewerkers mogen wat vriendelijker zijn.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    2
  • Service point
    2
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    3
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Fijne week in een prettige sfeer

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Mooie kamer proper . Maar een kluis inde kamer zou wel mogen . Het ontbijt was basic en het roerei was niet lekker .

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Stephanie Drummen
Datum: 12 mei 2024

Mooi gezellig park, wat weinig privay maar huisje zijn ruimtelijk! Mooi nieuw speeltuintje precies voor de deur, perfect en uitdagend!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    4
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Jolanda
Datum: 11 mei 2024

Fijne bedden, kussen te weinig voor ondersteuning als je in bed tv wil kijken bijv.
Douchen in bad minpunt.
Kamer heerlijk ruim, rustig..
Zou handig zijn om in de koelkast een kleine opener te leggen voor de gekochte biertjes in de supermarkt.
Moesten even wennen aan de bediening bij t ontbijt..je hebt t zelf sneller gepakt dan dat je moet wachten op een serveerster.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 mei 2024

Alles was top.


Super vakantie gehad.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Zwembad
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.