Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Huisje en park waren op zich heel mooi. In de winter is er weinig te doen en de speeltuin is erg klein en saai.

Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Wilfred Kikkert
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Huisje niet goed schoongemaakt. Betaal hiervoor nu zelf ongeveer 65 tot 70 euro voor!!!! Niet gewend van Volendammers.

Naam: Joop Koster
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Geweldige week gehad jammer dat alles dicht was. Maar we hebben ons heel goed vermaakt

Naam: E.J. van t Veld
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heel mooi park, huisje was niet echt goed schoongemaakt zat veel spinrag in de kamer, wc en slaapkamer. Maar dat hebben we allemaal weggehaald en de vaatwasser kon de vaat van 2 personen niet schoon krijgen, veel resten nog op de borden en bestek. Maar we hebben zelf bij vertrek het huisje helemaal schoongemaakt, gestofzuigd en gedweild dus de volgende mensen komen in een gespreid bedje :)

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Johannes Van Der Linden
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Heel mooie huisjes goed ingericht met goede keuken voorzieningen en goede meubilering ook de bedden zijn perfect.

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De tv in de woonkamer, geen nederland 1, 2 en 3. TV in slaapkamer wel alle zenders.

De vroege check-in was niet bekend bij de receptie. Na 10 minuten wachten bij de slagboom kon ik pas doorrijden.

Zonder aan te bellen kwam opeens de schoonmaakster binnen. Niemand wist dus dat ik eerder zou komen.

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben ern heerlijke week gehad. Ondanks de meeste voorzieningen waren gesloten hebben wij ons goed vermaakt. Mede door het fijne huisje met genoeg ruimte waar wij in verbleven.

<