Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Dorien de Haas25 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

We hebben het super gehad!
Alleen voor dieetaankopen in supermarkt of bestelling in restaurant een echte aanfluiting. Graag hier extra aandacht aan schenken in de toekomst.

Mark Hemelaar24 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Prima

Ronny24 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Hele leuke vakantie gehad, we komen graag terug. Zwembad zou wellicht in vakantietijd anders kunnen worden opgepakt. Ik moest nu alleen met mijn dochter gaan zwemmen. Vrouw en zoontje van 5 konden niet mee. Ik begrijp dat er regels zijn en corona maar ik zou de openingstijden verruimen van 08.00 tot 21.00 uur oid. Er zit toch iemand bij de receptie en het bad heeft verder geen toezicht, waarom niet ruimere openingstijden?

Anoniem24 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben ondanks corona een heerlijke tijd gehad op het park. Voor de pubers is de wifi erg belangrijk, die was top. ons uitzicht was top.

Anoniem24 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prachtig park, perfecte ligging, heel ruimtelijk. Kan over faciliteiten weinig zeggen omdat door de maatregelen de eet- en drinkgelegenheden dicht waren. Maar lijkt mij erg gezellig als t open is. Van de overige maakten wij geen gebruik. Wij hadden een comfort huis, prima huis! Helaas was t onderhoud van binnen zeer matig. Een hele slechte bank met stoel waar niet fijn op te zitten was. Terwijl je vakantie hebt en lekker wilt relaxen. Met een lik verf/latex, een aantal andere hufterproof meubels kun je het interieur een flinke boost geven, wat niet veel hoeft te kosten. Maar voor t oog zoveel beter is. Deze interieurstyling is uit geen enkel jaar... zo slecht! Zag de al gerestylde huisjes, zagen er leuk uit, maar m.i. ongeschikt voor verhuur. Stoffen banken, stoelen en n kleed. Moet je niet doen ook al staat t leuk. Helaas zijn veel mensen niet zuinig op andermans spullen. Bedden sliepen prima, ook hier kan met minimale inspanning de ruimte verandert worden. Je had geen fatsoenlijke kast/plaats om je spullen op te leggen, jammer. Badkamer prima, lekker ruim. Alleen een tip; klein dakraam erin zetten voor licht en verse lucht! Fijn dat je boven een apart toilet hebt. Helaas was de schoonmaak niet echt goed gedaan. Er lagen nog pepernoten en chips van de vorige huurders op de grond. Ook zaten de keuken en prullenbak onder de viezigheid, das jammer! Er ligt een briefje dat er is gecontroleerd... hoe dan? Nog n tip; check vaatwasser en stofzuiger op luchtjes. Stonken beiden enorm, mss een clean tablet er door of een nieuwe zak erin doen? Dit werkje ligt bij de verhuurder. Prima keuken verder met alles erop en eraan.

Lisl Rossocha24 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Ik vindt de ligging en kindervriendelikhijd van de park prima! De zwembad water was echter heel koud!

Tineke De De Korte23 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Even heerlijk weg in eigen land. We waren 25 jaar getrouwd en konden er verder niets van vieren. Nu met gezin heerlijk weg geweest.

Anoniem23 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Noodgedwongen moesten wij 3 weken overbruggen tussen vertrek uit oude woning en kunnen betrekken van nieuwe woning maar ons verblijf in Volendam heeft er toe bijgedragen dat deze periode soepel, gezellig en goed verzorgd voor ons is verlopen.

Michel Betting23 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Indeling van het huisje (262) niet logisch. Veel loze ruimte en ten op zichte van de ruimte kleine kamers, met name boven! Ligging van het huisje daarentegen was top!

Anoniem23 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Super gezellig gehad.