Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Johan Lapidaire10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Precies de juiste en betrekkelijk nette accommodatie voor mijn gezelschap. Ondanks flink wat achterstallig onderhoud, was de bungalow heel goed schoongemaakt; met dank aan Wilma.
Verder een prettig park; ook met stormachtig weer.

Anoniem10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Super leuk gehad. Fijne plek, nooit uitzicht. Mag eventueel nog wel wat speelgelegenheid voor de kinderen bij.

Jacobus Gofflo10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Zeer mooie ligging maar interieur is dringend aan renovatie toe ! De restyled woningen zijn inderdaad zeer mooi.
In onze woning waren de stoelen zeer vuil en de vloer was stuk.
Het materiaal in de keuken is zeer basic ! Veel te weinig materiaal om te kokkerellen.
We waren met 2 personen in een woning voor 6 personen, maar we vragen ons af hoe hierin 6 mensen kunnen vertoeven: geen kasten voor de kleding, 1 badkamer en een terras met 2 stoeltjes !
Toch is het een mooi park en we komen zeker terug in een restylde woning !
Pieterman restaurant een aanrader !!!!!!

Judith van den Oetelaar10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Geweldige locatie en prachtige uitstraling.
Zwemwater te koud en toezicht niet aardig

Anoniem10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

renat lentze10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

ruime huisjes.
leuk locatie

Yke Schokker10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Een heel mooi park met een hele mooie uitstraling.
Ook perfect dat je niet aan hoeft te melden, zo door kan rijden naar je appartement.

Anoniem10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Gezellige accommodatie en mooie ligging

Anoniem10 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Erg mooi park en super goed en centraal gelegen. Je loopt zo de dijk van Volendam op!
Tijdens ons verblijf werden de tuinen en straten opnieuw bepland en bestraat dus was een beetje zanderig. De lantaarnpalen op het park deden het ook niet wat het wel erg donker maakte.. maar de sfeer van het park en het vakantieverblijf zelf maakte dat goed! Leuk huisje voorzien van alles wat je nodig hebt.