Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Naam: Mhj Couzijn
Datum: 11 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

we hebben echt genoten. alles zag er perfect uit. jammer dat het weer niet helemaal mee zat maar daar kunnen jullie helaas niets aan doen

Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Jammer dat door Corona een groot deel van de sfeer van het park verloren gaat. En wij misten toeristische info voor het ondernemen van activiteiten in de buurt en de afhaal mogelijkheden in het park. Leuke folders in het huisje hadden dit aantrekkelijker gemaakt. Iets wat je meestal krijgt bij een meer persoonlijke checkin. Maar wij komen zeker nog een keer terug.

Naam: Jan Hilko van Dijk
Datum: 11 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een heerlijk verblijf gehad op een netjes park op een superlocatie. Service is erg goed en het appartement is verrassend ruim. Tv met internet is geweldig. De speeltoestellen voor de kinderen vonden wij wat summier helaas. Erg goed voldaan, we komen zeker nog eens terug!

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik ben heel erg tevreden met dit vakantie verblijf 😍

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn sfeervol huisje, goede locatie.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijn verblijf, huisje was ruim. Vloer was beetje zwart, had een keer gedweild mogen worden (zwarte kindervoetjes). Vaatwasser werkte niet goed. We misten een omheinde tuin ivm klein kind. Ook meer speeltuin buiten zou leuk zijn.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima verblijf alleen jammer van de tijd die we hebben moeten steken in een verstopte stofzuiger.

Naam: Marloes Brinkman
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijne locatie, mooie huisjes aan de buitenkant

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het park heeft heel veel uitstraling en ligt direct bij het centrum van Volendam. Zeker een aanrader! Wij hadden een huisje voor 8 personen die ruim genoeg was. Enige minpuntje is dat er geen oven in het huisje aanwezig is.

Naam: Monique van der Gaag
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Leuke uitstraling lekker dichtbij Volendam