Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de hotelkamers.

Anoniem27 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

we hebben een fijn verblijf gehad in het park. het was een leuke accomodatie.
We vonden wel dat er beter gepoetst kon worden want we troffen overal spinnewebjes in de hoeken aan en de plinten waren ook niet schoon. En voor zes volwassenen was er maar een beperkt wc papier een rol op het toilet.
Het laatste wat we nog kwijt willen is dat de douchedeur enorm kraakte je was bang dat ze kapot knapte als je ze open en dicht deed. Hopen dat jullie hier iets mee kunnen .

Anoniem27 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Anoniem26 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

park was zeer goed bereikbaar en heeft een nette uitstraling. Voor ons reden om weer een keer terug te komen.

Anoniem26 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Anoniem26 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

de ligging is schitterend mooie omgeving een mooi park om terug te komen

Anoniem26 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

mooie locatie, verblijf ook redelijk goed, maar de reinheid was iets wat wij niet op prijs stelden.

Ton Balduk26 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

wij waren hier voor de derde keer en hebben weer genoten. Wat vervelend was dat wij s avonds een muis in de kamer
rond zagen lopen. Ik vind muizen eng. De volgende dag bij receptie door gegeven en ze hebben het gaatje links onder bij de keuken dichtgemaakt.

Anoniem26 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

uitstraling zo gemoedelijk en gastvrij

B Dam26 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Mooi park netjes onderhouden.
Kleine tip iets van een gordijn bij de voordeur ,viltjes onder de eetkamerstoelen is nu erg gehorig met schuiven verder een prima huisje

Anoniem26 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Comfortabel en mooi appartement