Vakantiehuis Noord-Holland

De vakantiehuizen in Noord-Holland op Marinapark Volendam zijn een echte aanrader voor iedereen die van gezelligheid en van water houdt. Het vakantiepark is namelijk gelegen op een unieke locatie aan het IJsselmeer en ligt op loopafstand van het centrum van Volendam. Een vakantie in deze vakantiehuisjes in Noord-Holland heeft voor iedereen wat te bieden. De watersporter kan zich hier helemaal uitleven, maar ook de cultuurliefhebber heeft hier genoeg te doen. Maar als u gewoon even wilt relaxen en af en toe het gezellige centrum van Volendam op wilt zoeken, dan kan dat natuurlijk ook. Op het moment dat u arriveert op het vakantiepark proeft u al gelijk de traditionele sfeer. Alle accommodaties zijn namelijk gebouwd in de stijl van de Volendamse authentieke huisjes.

Welk vakantiehuis in Noord-Holland kiest u?

Op het vakantiepark zijn verschillende typen accommodaties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een familievilla, een bungalow of een hotelkamer. De familievilla is geschikt voor maximaal 12 personen, de bungalows voor acht personen en op de hotelkamers kunnen maximaal twee personen verblijven. Sommige bungalows zijn geschikt voor mindervaliden. Op het hele park kunt u gebruik maken van de gratis WiFi. Bij uw vakantiehuisje in Noord-Holland kunt u ook profiteren van de verschillende faciliteiten. U kunt hier bijvoorbeeld een boot of een fiets huren en hiermee zowel de omgeving op het water of op het land verkennen. Er is een overdekt zwembad met een apart peuter/kleuterbad. Bij de receptie is ook een kleine supermarkt maar u kunt op het park ook lekker uit eten gaan.

Volendam heeft veel te ontdekken

Wilt u even naar een grote supermarkt of lekker uit eten op een verwarmd terras aan de kade? Dit kunt u zeker in het gezellige Volendam vinden. Op de Dijk aan het water vindt u vele horecagelegenheden. Maar ook de smalle straatjes rondom de Dijk zijn erg gezellig. Leuke winkeltjes, houten bruggetjes en de authentieke huisjes zorgen voor een pittoreske sfeer. Aan de kade kunt u ook de veerboot naar het bijzondere Marken nemen of misschien vindt u het leuker om de Palingsoundtour te doen in Volendam. Even op de foto in de klederdracht van Volendam is eigenlijk wel een must als u in Volendam bent, net zoals verse vis eten. En misschien vindt u het zelfs wel leuk om te zien hoe de paling gerookt wordt in de rokerij.

De vele mogelijkheden in de regio Waterland

Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Noord-Holland heeft u natuurlijk nog veel meer te ontdekken. Leuke steden zoals Alkmaar met het kaasmuseum en Zaandam met de historische Zaanse Schans. Maar u moet natuurlijk ook even kijken waar die wereldberoemde Edammer kaas vandaan komt. Amsterdam leeft 24 uur per dag, hier is altijd wel wat te ontdekken of te doen. De water(sport)liefhebbers kunnen in de omgeving van het vakantiehuisje in Noord-Holland hun hart ophalen. De regio van het vakantiepark heet niet voor niets Waterland. Met de ligging aan het IJsselmeer én het Markermeer zijn er voldoende mogelijkheden om optimaal van het water te genieten.