Vakantiepark Volendam

Het voordeel van de bungalowparken in Volendam is dat ze eigenlijk alles in de buurt hebben voor een heerlijk verblijf. Zeker als u kiest voor Marinapark Volendam. Dit vakantiepark in Volendam ligt op een schitterende locatie waardoor er voor iedereen van het reisgezelschap wel iets te doen is. Het schitterende uitzicht op de jachthaven van Volendam en het IJsselmeer zorgt dat het een heerlijke plek is voor de water(sport)liefhebber. U kunt zelfs een boot huren op het park bij de bijbehorende jachthaven. Maar ook als u gewoon bij het water wilt relaxen of zonnen, zit u op dit vakantiepark goed. Daarbij ligt het bungalowpark in Volendam ook nog eens op loopafstand van het gezellige centrum. Of u nu op zoekt bent tijdens een vakantie naar cultuur, natuur, bezienswaardigheden, ontspanning of gezelligheid u vindt het hier allemaal.

Vermaak voor alle leeftijden op het vakantiepark in Volendam

Marinapark Volendam is een vakantiepark met veel faciliteiten. U kunt hier ook fietsen huren of lekker gaan zwemmen in het overdekte zwembad. De kinderen kunnen zich ook vermaken in de verschillende speeltuintjes. Maar er is nog meer, bijvoorbeeld de kapsalon, het beautycentrum, de tandheelkundige kliniek, de supermarkt en diverse eetgelegenheden. De verschillende typen accommodaties zijn allemaal gebouwd in de traditionele Volendamse stijl en ze zijn ook allemaal even comfortabel. Er zijn familievilla’s, bungalows en hotelkamers. Sommige bungalows zijn geschakeld, gelijkvloers en/of geschikt voor mindervaliden. Een aantal van de accommodaties van het bungalowpark in Volendam zijn geschikt voor maximaal 12 personen.

Het echte Volendamse vakantiegevoel

Als u van het vakantiepark in Volendam afloopt, wandelt u binnen enkele minuten naar het levendige centrum van Volendam. Hier ervaart u het echte vakantiegevoel op de gezellige ‘Dijk’ bij de Haven van Volendam. De sfeervolle terrassen waar u het hele jaar door kunt zitten, de gezellige cafeetjes en eetgelegenheden en de leuke souvenirwinkeltjes dragen hier zeker aan bij. Volendam staat vol met pittoreske huisjes, houten bruggetjes en smalle gezellige straatjes. Verse vis in overvloed en natuurlijk moet u ook even de traditionele palingrokerij bezoeken. Ook een foto maken in de Volendamse klederdracht is bijna een must tijdens een vakantie in de vakantieparken in Volendam. Zowel het Markermeer en het IJsselmeer leent zich natuurlijk uitstekend voor verschillende watersporten, maar u kunt ook overvaren met de Volendam Marken Express.

Een veelzijdig regioaanbod

Ook de omgeving van Volendam heeft veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld eens de Kaas- en Klompenboerderij Simonehoeve in Katwoude of ga een lekker stukje kaas proeven bij de Alida Hoeve in Volendam. Voor de echte kaasliefhebber is Edam met zijn beroemde Edammer kaas of het kaasmuseum in Alkmaar natuurlijk ook een must. Maar ook een dagje naar Amsterdam is leuk om lekker te winkelen of Madame Tussauds te bezoeken. Er is zoveel in deze regio te ontdekken, dat u hier zeker graag nog een keer terugkomt. Maar ook als u gewoon in de buurt van Volendam blijft, hoeft er van verveling geen sprake te zijn want Volendam bruist het hele jaar door.