Weekendje weg Noord-Holland

Even een weekendje weg naar Noord-Holland en genieten van alles wat deze veelzijdige regio u te bieden heeft. Het vakantiepark Marinapark Volendam is een geweldige optie als u wilt genieten van verschillende mogelijkheden tijdens een weekend weg in Noord-Holland. Hier heeft u namelijk alles in de buurt wat een weekend zo leuk kan maken. Ten eerste is het een sfeervol vakantiepark met verschillende faciliteiten en ten tweede speelt de unieke locatie van het vakantiepark een belangrijke rol. Het is namelijk gelegen aan het IJsselmeer én het Markermeer en ook nog eens op loopafstand van het gezellige centrum van Volendam. Op deze bestemming heeft u dus echt alles in de nabijheid voor een ontspannen en gezellig weekendje weg in Noord-Holland.

Volendam bruist in ieder seizoen

Volendam is zeker een leuke bestemming voor een weekend weg in Noord-Holland. U kunt hier even toerist spelen in eigen land. Slenter eens over de beroemde ‘Dijk’ in het centrum van Volendam, u loopt er zo naartoe vanuit het vakantiepark. Op de Dijk vindt u tal van sfeervolle terrassen en leuke winkeltjes. U kunt hier ook de befaamde foto in klederdracht laten maken. Geniet van de fotogenieke traditionele huisjes, houten bruggetjes en oude tradities, maar geniet vooral van de gezellige sfeer die hier heerst. Ook de kleine straatjes achter de Dijk zijn leuk. Hier vindt u ook nog tal van horecagelegenheden. Natuurlijk moet u ergens even verse vis eten of een bezoek brengen aan de palingrokerij. Aan de kade kunt u ook de boot nemen naar het voormalige eiland Marken. Het centrum van Volendam bruist en dat gaat meestal wel tot in de late uurtjes door.

Een vakantiepark op een unieke locatie

Liever even ontspannen en relaxen tijdens uw weekendje weg in Noord-Holland? Dat kan natuurlijk ook. Op het sfeervolle Marinapark Volendam vindt u verschillende comfortabele accommodaties, gebouwd in de traditionele Volendamse stijl. Hier kunt u genieten van het uitzicht over het water vanuit uw accommodaties of gaan eten in een van de verschillende eetgelegenheden. Maar u kunt hier ook een boot of een fiets huren en de omgeving van het vakantiepark op het land of vanaf het water bekijken. Het vakantiepark heeft verschillende faciliteiten, zoals een jachthaven, een zwembad en diverse speeltuintjes. Maar er is ook een overdekt zwembad, een wasserette en een supermarkt. Het Marinapark Volendam heeft verschillende typen accommodaties, voor maximaal 12 personen. U kunt ook kiezen voor een verblijf in het hotel op het park.

Een weekendje weg in Noord-Holland is nooit saai

Ook in de omgeving rondom Volendam valt genoeg te ontdekken. Dit kunt u doen op de fiets, met de bus, de auto of de boot. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dagje Amsterdam, Alkmaar of Zaandam. Maar u kunt natuurlijk ook gaan genieten van het water met al zijn (sport)mogelijkheden. Volendam is nooit saai in welk seizoen u ook komt. Daarom is een weekend weg in Noord-Holland op dit vakantiepark een uitstekende optie voor ieder reisgezelschap.